ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Οι δάσκαλοι στα Θρανία!!!

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εκπαιδευτικοί των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Σουφλίου, συμμετείχαν σε διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο που πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης με θέμα «Η κατανόηση και η διαχείριση της επικοινωνίας και των σχέσεων στη σχολική ζωή». Το σεμινάριο διοργάνωσε η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ.ΚΕ.Σ. Α.Μ.Θ) κα  Ιωάννα Μανάφη και πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό σχολείο Σουφλίου, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν με αφοσίωση γνήσιο ενδιαφέρον και συνέπεια  στις εργασίες του βιωματικού σεμιναρίου.Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 39 εκπαιδευτικοί από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σουφλίου, το Δημοτικό σχολείο Λαβάρων, Τυχερού, και από τα Μειονοτικά Δημοτικά Σχολεία Αγριάνης, Μεγάλου Δερείου, Ρούσσας, Σιδηρούς, Διδυμμοτείχου και Σιδηροχωρίου.

Το σεμινάριο είχε τη μορφή τριών παράλληλων βιωματικών ομάδων με συντονίστριες την Ζωή Κασαπίδου, Ψυχολόγο, την Κρυσταλλένια Καλτσερά, Ψυχολόγο και την Θεανώ Τσελίδου, Κοινωνική Λειτουργό, επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης.

Ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη με ενδιαφέρουσες παιδαγωγικές εμπειρίες και όμορφες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους μαθητές, τους συναδέλφους αλλά και τους γονείς των μαθητών τους!!!

SOUF2-1.jpg - 24,35 kBSOUF2-2.jpg - 21,43 kB

 

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Λόγια ψυχής

Βρείτε μας στα Social Media

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ