ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κ. Η. Χαντζή και των τριών συντονιστριών εκπαιδευτικού έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ ΑΜΘ Α. Δρίβα, Ι .Μανάφη και Γ. Χαμζαδάκη, το Κέντρο Πρόληψης πραγματοποίησε τη Πέμπτη 08/09/2022 Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα "Προσαρμογή στη σχολική ζωή. Διαμορφώνοντας το κλίμα." για 105 νεοδιόριστους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που τοποθετήθηκαν στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Έβρου.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκε αρχικά από τον κ. Χαντζή το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων με τίτλο: "Διοίκηση Σχολικής Μονάδας". Ακολούθησε η παρουσίαση της φιλοσοφίας και των δράσεων του Κέντρου Πρόληψης από τη κ. Καλτσερά Κρυσταλλένια, Ψυχολόγο, επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου και ολοκληρώθηκε με την κεντρική ομιλία του κ. Στράτου Βραχιώλια, Ψυχολόγου και Επιστημονικά Υπευθύνου του Κέντρου Πρόληψης Έβρου, με θέμα : "Προσαρμογή στη σχολική ζωή. Διαμορφώνοντας το κλίμα.»

Η Ημερίδα έκλεισε αφήνοντας έναν πολύ θετικό συναίσθημα στους συμμετέχοντες ενώ εκφράστηκε η διάθεση όλων για συνέχιση της συνεργασίας, καθόλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την οργάνωση και ολοκλήρωση της ημερίδας καθώς και τους εκπαιδευτικούς νεοδιόριστους και αναπληρωτές για την συμμετοχή τους.

Ευχόμαστε σε όλους (γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς) μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!!!

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Λόγια ψυχής

Βρείτε μας στα Social Media

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ