ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Έβρου πραγματοποίησε βιωματικές παρεμβάσεις σε τμήματα μαθητών της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης. Δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στο οποίο δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους μαθητές, να εκφράσουμε και να μοιραστούμε εμπειρίες καθώς και να εκφραστούν ενδιαφέρουσες απόψεις και εύστοχοι προβληματισμοί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές που με όρεξη και θετική διάθεση μας υποδέχτηκαν και συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση και στις βιωματικές ασκήσεις που ακολούθησαν.

Την υλοποίηση των παρεμβάσεων ανέλαβαν η κα Καλτσερά Κρυσταλλένια, Ψυχολόγος, κα Κασαπίδου Ζωή, Ψυχολόγος και η κα Τσελίδου Θεανώ, Κοινωνική Λειτουργός, Επιστημονικά Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης. Συμμετείχαν η κα Καρυπίδου Ελένη, Ψυχολόγος και η κα Μαϊκούση Σουλτάνα, Κοινωνιολόγος, Επιστημονικά Στελέχη ΕΣΠΑ.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου, κα Μιντσίδου Μαρία, καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων, για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφεραν.

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Λόγια ψυχής

Βρείτε μας στα Social Media

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ