ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Με αφορμή την πρώτη μέρα στο σχολείο το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Έβρου βρέθηκε στον όμορφο χώρο του 16ου Νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης και πραγματοποίησε ενημέρωση των γονέων με θέμα «Η ομαλή μετάβαση στο Νηπιαγωγείο». Δεδομένου ότι το πρώτο μεγάλο βήμα μετάβασης από την οικογένεια στο Νηπιαγωγείο δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας, αγωνίας, άγχους αλλά και χαράς, ενθουσιασμού, συγκίνησης σε πολλούς γονείς, συζητήσαμε προβληματισμούς και μοιραστήκαμε εμπειρίες και ιδέες για την καλύτερη προσαρμογή των παιδιών στο νέο τους ξεκίνημα. Ευχαριστούμε τους γονείς που παρευρέθηκαν στην ενημέρωση και ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η εμπειρία να έχει θετικό αποτύπωμα και όμορφες αναμνήσεις τόσο στα παιδιά όσο και στους ίδιους.
Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, κα Παπατσίρου Δήμητρα, για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και τις Νηπιαγωγούς του 16ου Νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης, για την παρουσία και την θερμή τους υποδοχή στην ενημέρωση.
Την ενημέρωση ανέλαβαν η Καρυπίδου Ελένη, Ψυχολόγος και η Μαϊκούση Σουλτάνα, Κοινωνιολόγος, Στελέχη ΕΣΠΑ του Προγράμματος Υπηρεσιών Πρόληψης –(Υποέργο 3 της πράξης «Ενίσχυση ΟΚΑΝΑ για τη λειτουργία Δικτύου δομών και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων με κωδικό ΟΠΣ 5053814 στο ΕΠ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020»)

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Λόγια ψυχής

Βρείτε μας στα Social Media

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ