ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Έβρου απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

1. Δαβής Απόστολος–Πρόεδρος (Εκπρόσωπος του Δήμου Σουφλίου)

2. Μεντίζης Χριστόδουλος–Αντιπρόεδρος (Εκπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Έβρου)

3. Γκουγκουλάκης Χρήστος–Ταμίας (Εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης)

4. Κασαπίδου Ζωή–Γεν. Γραμματέας (Εκπρόσωπος των Εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης) 

5. π. Κωνσταντίνος Κωστάκης–Μέλος (Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως)

6. Σέμεν Θεοδώρα – Μέλος (Εκπρόσωπος του Δήμου Ορεστιάδας)

7. Τασακλάκη Βασιλική – Μέλος (Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολη)

 

Βιογραφικά Μελών Διοικητικού Συμβουλίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - ΔΑΒΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δαβής Απόστολος

Ο Απόστολος Δαβής γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1976, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθμό «λίαν καλώς» και του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «λίαν καλώς». Κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση του δημόσιου ιταλικού πανεπιστημίου Roma Tre με βαθμό «Άριστα». Παράλληλα, παρακολούθησε ετήσιο πρόγραμμα Eξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κάνοντας πρακτική άσκηση σε φορείς Ψυχικής Υγείας. Μετεκπαιδεύτηκε εξ αποστάσεως στην αγγλική γλώσσα, στην Διαπολιτισμική Επικοινωνία, Τύποι και Επίλυση Συγκρούσεων από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας UCI, στις Ψυχολογικές Πρώτες Βοήθειες από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο John Hopkins, στην Ψυχολογία από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Wesleyan, στους Τύπους Προσωπικότητας στον Εργασιακό Χώρο από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Φλόριντας και στις Ηγετικές Ικανότητες από το Γαλλικό Πανεπιστήμιο του Παρισίου HEC. Διαθέτει πιστοποιημένη επάρκεια της ελληνικής γραφής ''Braille'' της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης και πιστοποιημένη επάρκεια γνώσης χειρισμού Η/Υ του Cambridge. Παράλληλα έχει μετεκπαιδευτεί στη Σύγχρονη οργάνωση διοίκησης επιχειρήσεων, στην Χρήση και αξιοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, στον  Επαγγελματικό προσανατολισμό και στην Διαπολιτισμική εκπαίδευση σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. 

Από τις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέγεται συνεχώς έως σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σουφλίου και έχει διατελέσει Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου, Αντιδήμαρχος Σουφλίου, Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΕ.ΚΟ.Π.Α.Π. Δήμου Σουφλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Σουφλίου, Μέλος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Μέλος της Γενικής Συνέλευσης και Μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Αν. Μακ.& Θράκης, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Αν. Μακ.& Θράκης, Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ, Αν. Εκπρόσωπος στην Γενική Συνέλευση της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., Μέλος της τριμελούς Περιφερειακής Επιτροπής περί Αστικής Ευθύνης των Αιρετών, Μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου Α.Ε.  

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία σε επιτελική θέση ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά.

 

 

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Λόγια ψυχής

Βρείτε μας στα Social Media

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ